30 Temmuz 2013 Salı

Zindelik kazanmak veya sabahları yorgun kalkmaya karşı bitkisel kür

Zindeleşmek (dinçleşmek) mi istiyorsunuz, sabahları yorgun mu kalkıyorsunuz?

Kür: Zindelik kazanmak veya sabahları yorgun kalkmaya karşı
Onbeş-onaltı adet taze maydanoz gövde saplarıyla beraber blendıra veya robota atılır. Üzerine iki yemek kaşığıtaze sıkılmış limon suyu ve yarım bardaktan biraz fazla, klorsuz su ilave edilir. Bir-iki dakika robot veya blendır çalıştırılır. Sabahları aç karnına kahvaltıdan on-onbeş dakika önce içilir.

Kürün uygulaması 
2x15U + 7A (15 gün uygulama + 7 gün ara + 15 gün uygulama) = Toplam 30 günlük kür şeklindedir. 

Bu formülün anlamı şudur: İki defa onbeş gün uygulanır ve her onbeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi otuz gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında taze hazırlanması gerekir. Yılda iki-üç kez tekrarlanabilir.

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle bilmeniz gereken nokta, kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir rahatsızlığı teşhis amacı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder