30 Temmuz 2013 Salı

Karaciğer Yağlanması Hepatosteatoz için bitkisel kür

Kür: Karaciğer Yağlanması 
Saplarıyla beraber onbeş-onaltı tane taze maydanozu elinizle biraz parçalayıp mutfak robotunuza veya blendırınıza atınız. Üzerine yarım limon suyu (iki yemek kaşığı) ve yarım bardak su ilave ediniz. Mutfak robotunuzu çalıştırınız, iyice karıştırdıktan sonra sabah kahvaltısından on dakika önce aç karnına tamamını içiniz.. Onbeş gün ara vermeden her sabah bu kürü uygulayınız ve onbeş günlük uygulamadan sonra bir hafta ara veriniz. Bir hafta aradan sonra tekrar onbeş gün aynı şekilde uygulayınız ve kürü sonlandırınız. Beş-altı ay sonra durumunuza göre bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz.

Dikkat: Kullanılacak maydanozların küçük maydanoz olmasına özen gösteriniz. Pazarlarda satılan iri ve büyük yapraklı maydanozlar kür için uygun değildir.

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder