30 Temmuz 2013 Salı

Kolesterol düşürücüler

Kür: Kolesterol düşürücüler
1.) Enginar yaprakları bir defalık kullanım içindir. Ortalama olarak altı-yedi gram kullanılması bir defalık tüketim için normal ölçüdür. 5-6 enginar yaprağıdır.

5-6 adet enginar yaprağını bir su bardağı dolusu kadar kaynamakta olan klorsuz suyun içine atılır ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak beş dakika haşlanır. Soğuduktan sonra süzülüp suyu içilir. Aç veya tok karnına içilebilir. Bu kür bir ay müddetle haftada 3 veya 4 gün uygulanır ve daha sonra duruma göre zaman zaman haftada bir-iki defa tekrar edilir. Her defasında taze hazırlanmalıdır.

2.) Salatalarınızda tüketeceğiniz orta boy redenlenmiş kırmızı turp kolesterol ve trigliseridin düşürülmesinde büyük oranda yardımcıdır.

3.) Haftada 3-4 kez tüketilecek yeşil mercimek çorbası da kolesterolün düşürülmesinde etkilidir.


Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle bilmeniz gereken nokta, kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder