30 Temmuz 2013 Salı

KOAH karşı ( kronik obstrüktif akciğer hastalığı ) bitkisel kür

Yulaf Samanı

  Yulaf

Yulaf yeşilken toplanmalı ve gölgede kurutulmalıdır. KOAH (Kronik Obstruktif Akciğer Hastalığı), bronşit ve vitiligo (ala hastalığı) şikayetlerine karşı önermekteyim. doğal bitki Destek Grubunun hazırlama ve kullanma şekilleri için "Bitkisel Sağlık Rehberi" adlı kitabımda geniş bilgi verilmiştir. Güneş altında sararmış veya kurutulmuş yulaf samanı amaca uygun değildir. Bitkisel tedavi amaçlı kullanılacak yulaf samanının en uygun ve doğru toplama zamanı, yeşilken ve tohumları sertleşmemiş (sütlü) olmalıdır. Mutlaka gölgede kurutulmalıdır. 

Kür: KOAH karşı
Bir su bardağı (150- 200 ml) klorsuz su önce kaynatılır. Kaynamaya başladıktan sonra bir tatlı kaşığı yulaf samanı ilave edilir ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak yedi dakika kaynatılır. Yedinci dakika dolar dolmaz bekletmeden (sıcakken) süzülür. Ilıyınca yudum yudum içilir. Bir ay boyunca gün aşırı (gün atlayarak) sabah, öğle veya akşam yemeklerinden iki saat sonra yudum yudum içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir. Bir ayda toplam onbeş kez içilmiş olacaktır. Bir aydan sonra onbeş gün ara verilir ve aynı şekilde bir kez daha tekrar edilir. Şikâyetlerin seyrine göre kür aynı şekilde dönem dönem tekrarlanabilir.


Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder