30 Temmuz 2013 Salı

Polikistik overe karşı PCOS, Yumurtalık Kistine Karşı Bitkisel Kür

Kuru Soğan (Allium cepa)


Kür: Polikistik overe karşı 
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.
Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder