27 Mart 2014 Perşembe

Yağ bezeleri ve Lipomlar İçin Kür

Soğan kürü ve Lavanta


1.Kür:Soğan Kürü; 
Kaynamakta olan bir buçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatınız. Beş dakika tamamlandıktan sonra ocaktan alınız ve ılımaya bırakınız. Ilıdıktan sonra süzünüz ve on beş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışıyorsanız bu doğal bitkiyi akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

2.Kür:
Lavanta kürü; 
Kaynamakta olan bir buçuk su bardağı suya bir tatlı kaşığı (yaklaşık iki gram) lavantayı atınız ve 10dakika kısık ateşte demleyiniz. Demleme işlemi tamamlandıktan sonra sıcakken süzünüz. Onbeş gün boyunca her gün akşam yemeklerinden en az iki saat sonra bir çay bardağı dolusu ılık olarak içiniz. Her defasında (her kullanımda) taze olarak hazırlanması şarttır. Bir gün önce arta kalan miktarı kullanmayınız. Kolay olsun diye bir kaç günlük hazırlayıp buzdolabında koruma altına almayınız. Hiçbir şekilde damak tadına uygun olsun diye, içerisine şeker veya benzeri hiç bir katkı ilave etmeyiniz. Onbeş günlük ilk kür tamamlandıktan sonra aynı uygulama peşpeşe 3 defa tekrar edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat; Bitkilerin raf ömürlerinin 1 yılı aşmamış olmasına ve bitkilerin doğru türü olmasına dikkat ediniz.
Not: Hekiminizin önerdiği ilaçlar var ise, mutlaka kullanınız. Unutmayınız ki, hastalık yoktur hasta vardır. Her hastalığın seyri insandan insana değişir. Teşhisi koyacak olan ancak, bir hekimdir. Bu doğal bitkilerin yardımcı ve destekleyici olduğunu unutmayınız.

1 yorum:

  1. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun bütün kürleri, açıklamaları ve yapılışlarıyla beraber yağları ve göbekleri eriten ve kilo vermeye yardımcı kürleri ve daha fazla faydalı bilgi için http://www.saglikguncesi.com/ibrahim-saracoglu-gobek-yaglarini-eriten-formul/ adresini mutlaka ziyaret edin.

    YanıtlaSil