27 Mart 2014 Perşembe

Azosperme Karşı Btikisel Kür

Azospermi Bitkisel Tedavi

Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun azosperme karşı nohut kürü :
Yarım litre su kaynatıldıktan sonra içine 6-7 kaşık nohut atılarak 10 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakılır. elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltısından sonra,diğer yarısı da öğlen yemeğinden önce içilmelidir. Bu küre en az 2 ay devam edilmelidir.Başarı oranı %35-40 olmaktadır.

Ömer Coşkun AzoSperm Tedavisi:
Formula 21 FOR MEN 7 dk.’da etkisini gösterir ve 7 gün boyunca maksimum Cinsel performans sağlar. 9 tabletten oluşur ve 9 hafta kullanım süresi vardır. Tamamen bitkisel olup hiçbir yan etkisi yoktur. Her yaşta erkek kullanabilir. İlaçlarla etkileşimi yoktur.
Hazırlanan bu kapsül www.dr-omercoskun internet adresinde satılmaktadır.

AzoSperm için bir başka bitkisel öneri Çakşır otu kürü
Çakşır Otu bitkisinin içeriğindeki tanen, saponin, reçine ve alkoloidler, çemen tohıımundaki fosforlu organik bileşikler (futin), hidroliz sonucu diosgenin veren bir saponin, zencefildeki protein, yağ, nişasta,bazı B vitaminleri biokimyasal maddeleri erkeklerdeCinsel gücü arttırmaya yardımcı olmaktadır. AzoSperm tedavisine yardımcı olur. Cinsel gücü arttırmaya yardımcı etkisi, erkeklik hormonu bileşenlerini içeren diosgenin aktif maddesinden ötürü gelmektedir.

Eczacı Mustafa Hoca Azosperme Tedavisi:

Fitoterapist ve eczacı Mustafa Aydıner Hoca çocuğu olmayan Kısırlık sorunu yaşayan kadınlar ile Sperm azlığı çeken erkekler için beYaz soğan kürünü önerdi.

Kürün uygulanışı: Sperm arttırmak isteyen erkekler her yemekte mutlaka beYaz soğan yesinler diyen Mustafa hoca,çocuğu olmayan hamile kalamayan kadınların ise kaynamakta olan bir tencereye 2-3 adet beyaz soğanı atıp ,soğanlar pişene kadar kaynatmaları gerektiğini daha sonra ise bu suyun buharına genital bölgelerini tutmaları gerektiğini söyledi.Ayrıca pişen bu beYazsoğanlar daha sonra atılmayarak yatmadan önce kasık bölgesine sarılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder