27 Mart 2014 Perşembe

Kadınların Göğsündeki Fibroadenomlara (fibrokistlere) karşı

Brokoli







Kür 1:Kadınların göğsündeki fibroadenomlara (fibrokistlere) karşı
Taze ve koyu yeşil renkli olan brokoliden yaklaşık 200-250 gram alınız ve kaynamakta olan yarım litre suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte altı dakika haşlayınız. Altıncı dakikadan sonra ocaktan indiriniz ve ağzı açık olarak ılımaya bırakınız. Yarısını sabah kahvaltısından yirmi dakika önce aç karnına, diğer yarısını da öğlen yemeğinden yirmi dakika önce aç karnına içiniz. Yirmibir gün boyunca her gün taze hazırlanıp içilmesi gerekir. Haşlama suyu içerisindeki haşlanmış brokoliyi tüketme zorunluluğu yoktur. Arzu edilirse tüketilebilir. Duruma göre zaman zaman kür tekrar edilebilir.
Not: Eğer fibrokistler iki yıldan fazla mevcutsa, bu takdirde uygulanacak brokoli kürü şöyle olmalıdır:
2 x 21U + 3A
U = 21 gün uygulanır A = 3 gün ara verilir
Bu formülün anlamı şudur: İki kez yirmibir gün uygulanıp, her yirmibirinci günün sonunda üç gün ara verilecektir. Toplam kırkiki gün uygulanacaktır. Her yirmibir günün sonunda verilecek olan üç günlük ara uygulama süresine dahil değildir. Bu kür tamamlandıktan sonra şikâyetin durumuna göre dönem dönem (yılda iki-üç kez) uygulanır.
Dikkat 1
Hormonlu ve transgen tohumdan elde edilen brokoliyi bu amaçla kullanmayınız. Satın alacağınız brokolinin taze ve diri olmasına dikkat ediniz. Sararmış olan brokoliyi satın almayınız. İhtiyacınız olan yirmibir günlük brokoliyi 200-250 gramlık porsiyonlar halinde derin dondurucunuzda saklayabilirsiniz. Derin dondurucuda sakladığınız brokoli altı ay boyunca etkin özelliğinden hiçbir şey kaybetmez. Kürü uygulayacağınız yirmibir gün boyunca uzun ara vermemeniz gerekir. Bu nedenle ihtiyacınız olan yirmibir günlük brokoli miktarını stoklamanızı öneririm.
Dikkat 2
Bu kürü uygularken kahve, çikolata, ceviz (tazesi veya kurusu), portakal, portakal suyu ve taze beyaz üzüm tüketilmemelidir.
Kür 2: Osteoporoz şikâyetlerine karşı
Yaklaşık yarım litre kaynamakta olan suyun içine 200-250 gram brokoliyi atınız. Kısık ateşte en fazla dört-beş dakika haşlayınız. Ilıdıktan sonra süzüp ayırınız. Üçte birini sabah, üçte birini öğlen ve son kalan üçte birini de akşam aç karnına içiniz. Brokoli suyunu içtikten sonra yirmi dakika hiçbir şey yiyip içmeyiniz (su hariç). Eğer çalışan bir insan olarak öğle üzeri evinizde bulunamıyorsanız yarısını sabah, diğer yarısını da akşam aç karnına içebilirsiniz. Haşlanmış olan brokoliyi de yemeklerinizin arasında salata olarak tüketebilirsiniz. Haşlanmış brokoli parçalarını tüketmek zorunda değilsiniz. Mühim olan haşlama suyunu tüketmektir. Her yedi günlük uygulamanın sonunda üç gün ara veriniz. Toplam uygulama zamanı yirmibir gün olacaktır (üç günlük aralar hariç).
Uygulama tamamlandıktan sonra ileriki zamanlarda şikâyetleriniz tekrar ortaya çıkmaya başlayınca bu defa onbeş günlük brokoli kürü uygulamanız gerekir. Sabah erken işe gitmek durumundaysanız, sabah ve akşam içeceğiniz haşlanmış brokoli suyunu akşam hazırlayınız. Geri kalan yarısını sabah içimi için buzdolabında koruma altına alabilirsiniz.
Kür 3: İyi huylu prostat büyümesine ve prostatite karşı (şikâyetiniz 1-2 yıldan beri devam ediyorsa)
Yaklaşık yarım litre kaynamakta olan suyun içine 200-250 gram brokoliyi atınız. Kısık ateşte ağzı kapalı olarak en fazla dört-beş dakika haşlayınız. Ilıdıktan sonra süzüp ayırınız. Üçte birini sabah, üçte birini öğlen ve son kalan üçte birini de akşam aç karnına içiniz. Brokoli suyunu içtikten sonra yirmi dakika hiçbir şey yiyip içmeyiniz (su hariç). Eğer çalışan bir insan olarak öğle üzeri evinizde bulunamıyorsanız, yarısını sabah, diğer yarısını da akşam aç karnına içebilirsiniz. Haşlanmış olan brokoliyi de yemeklerinizin arasında salata olarak tüketebilirsiniz. Haşlanmış brokoli parçalarını tüketmek zorunda değilsiniz. Mühim olan haşlama suyunu tüketmektir. Her yedi günlük uygulamanın sonunda üç gün ara veriniz. Toplam uygulama zamanı yirmibir gün olacaktır (üç günlük aralar hariç).
Uygulama tamamlandıktan sonra ileriki zamanlarda şikâyetleriniz tekrar ortaya çıkmaya başlayınca bu defa onbeş günlük brokoli kürü uygulamanız gerekir. Sabah erken işe gitmek durumundaysanız, sabah ve akşam içeceğiniz haşlanmış brokoli suyunu akşam hazırlayınız. Geri kalan yarısını sabah içimi için buzdolabında koruma altına alabilirsiniz.
Kür 4: İyi huylu prostat büyümesine ve prostatite karşı (şikâyetiniz 2 yıldan fazla devam ediyorsa)
Kür 3'ün aynısıdır. Sadece uygulama zamanı daha fazladır. Bu durumda en az kırkbeş gün uygulanır (üç günlük aralar hariç). Uygulama tamamlandıktan sonra ilerki zamanlarda şikâyetleriniz tekrar ortaya çıkmaya başlayınca bu defa onbeş günlük brokoli kürünü uygulamak gerekir.
Sıkça sorulan sorular
Brokoli kürünün uygulamasıyla ilgili sık gelen sorulardan bir tanesi de şudur: ?Kaynamakta olan suya derin dondurucudan çıkardığımız brokoliyi atıyorum. Suyun kaynaması bir müddet duruyor. Hangi zamanı esas alacağım??
Cevap: Kaynamakta olan suya atılan dondurulmuş brokoli, tencerede kaynayan suyun kaynamasını bir müddet durdurur. Tenceredeki su tekrar kaynamaya başlayınca zamanı saymak gerekir.
Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

1 yorum:

  1. 10 Best Iron Dog Tooth Careers - TITANIAN
    Some of the titanium septum jewelry most popular razors are the T-Shirts, T-Shirts, titanium hair clipper and titanium chainmail T-Shirt. These are the best in the business, and are perfect for those ceramic vs titanium curling iron who love the stilletto titanium hammer style!

    YanıtlaSil