27 Mart 2014 Perşembe

Göz Tansiyonuna Karşı Kür

Taze Sıkılmış Domates Suyu






Göz tansiyonu şikayeti olanlara taze sıkılmış domates suyunu önermekteyim. Bir ay boyunca, günde bir bardak içeceğiniz taze sıkılmış domates suyu göz tansiyonunuzun düşürülmesinde etki olabilecektir. Bu amaçla kullanacağınız domatesin HORMONSUZolması veEBTER olmama şartı vardır. Domates suyunun bu amaçla en uygun olan içme zamanı öğle yemeğinden bir saat öncedir.
Bu kürü, özellikle makula dejenerasyonu şikayeti olanlara da öneririm. Domates kürünü uygulayan orta yaş ve yukarı yaş grubundakiler görmelerindeki güçlenmeyi belirgin bir şekilde fark edebileceklerdir.


Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle bilmeniz gereken nokta, kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder