27 Mart 2014 Perşembe

Hamilelik Kürü (İncir Kürü)


Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, Yumurta sayıları yetersiz olduğundan dolayı hamile kalamayanlar bayanlar için yumurta sayısını arttıran ve hamile kalmayı kolaylaştıran bir kuru incir kürü tarifi açıkladı!
Yarım litre kadar kaynamakta olan su içerisine 15-16 tane kuru incir atın ve 20 dakika kadar ağzını kapatarak kaynamaya bırakın. 20 dakikanın ardından bi kenarda ılıması için bekletin. Daha sonra süzerek elde ettiğiniz kürünüzü 3 eşit parçaya bölün ve yemeklerden 15 dakika kadar için.
İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin.
Önemli: İncirleri kaynayan suya ikiye bölerek atın ve üzerinde beyaz pudrası varsa önce soğuk su ile yıkadıktan sonra kaynamakta olan suyun içerisine atın.
Eğer yumurta çatlatmak için kuru incir kürünü kullanmayı düşünürseniz;
Öncelikle incirlerimizi 6 dakika kadar kaynattıktan sonra içerisine orta boy taze gevrek 1 adet havuç dilimleyin ve kaynamaya 4 dakika kadar daha devam edin. Kürün içerisine ilave ettiğiniz havuç sayesinde yumurtaların çatlaması kolaylaşacaktır.
Kürün etkisini artırmak için ufak bir beyaz kuru soğanı ince kıyın ve üstüne 1 kaşık sumak serptikten sonra yemekten 15 dakika kadar önce tüketin. Haftada 4 kez tüketin. Böylece yumurtalık kisti , polikistik over rahatsızlıklarından korunmuş olursunuz.
Lütfen Profesör Doktor İbrahim Saraç ‘ın bu konu ile ilgili diğer öneri ve kür tariflerini de mutlaka inceleyin ve size en uygun uygulamayı seçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder