27 Mart 2014 Perşembe

Hormon Bozukluğuna Bağlı Kilo Problemleri

Testere Dişli Aslanpençesi



Hormon Bozukluğuna Bağlı Kilo Problemleri İçin 
Hormon bozukluğuna bağlı kilo problemi yaşayan bayanlar için aslanpençesi önermekteyim.Aslanpençesi bitki türü kadınlık hormonlarınızı düzenlerken aynı zamanda hormon bozukluğuna bağlı kilo probleminize yardımcı ve destekleyici olarak uygulayabilirsiniz.Kaynamakta olan bir su bardağı klorsuz suya bir tatlı kaşığı kurutulmuş aslanpençesi atılır ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak on dakika demlenir.Daha sonra soğumaya bırakılır ve süzülür.Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir.Kırkbeş gün boyunca bir gün arayla akşam yemeklerinden en erken iki saat sonra bir su bardağı içilir.Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.Şikayetlerin durumuna göre dönem dönem tekrarlanabilir.
Not: Bitkinin doğru türü olmasına dikkat ediniz.Her bitkide olduğu gibi aslanpençesinin de birden fazla türü bulunmaktadır.


Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder