Soğan Kürü;
Kaynamakta olan bir buçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatınız. Beş dakika tamamlandıktan sonra ocaktan alınız ve ılımaya bırakınız. Ilıdıktan sonra süzünüz ve on beş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışıyorsanız bu doğal bitkiyi akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz.
Kaynamakta olan bir buçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatınız. Beş dakika tamamlandıktan sonra ocaktan alınız ve ılımaya bırakınız. Ilıdıktan sonra süzünüz ve on beş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışıyorsanız bu doğal bitkiyi akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Testeredişli Aslanpençesi (soğan kürü tamamladıktan sonra uygulanır);Kaynamaktan olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suyun içerisine 4-5 gr Alchimilla vulgaris bitkisi atınız ve 6 dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte demleyiniz 6. dakikadan sonra ocaktan alınız ve süzerek ılımaya bırakınız. Bir ay boyunca günde iki defa bir su bardağı içiniz. İlkini kahvaltıdan iki saat sonra ikincisini ise akşam yemeğinden en erken iki saat sonra içiniz. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Damak tadına uygun olması için herhangi bir katkı maddesi ilave edilmemelidir.
Testeredişli aslanpençesi kürü 1ay uygulandıktan sonra soğan kürü tekrar edilir ve bittikten sonra çobançantası bitkisine geçilir.
Çobançantası bitkisi (soğan kürü tamamlandıktan sonra uygulanır);Kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suyun içerisine 4-5 gr Capsella bursa bitkisi atınız ve 5 kısık ateşte ağzı kapalı olarak demleyiniz 5. dakikadan sonra ocaktan alınız ve süzerek ılımaya bırakınız. Bir ay boyunca günde 1 defa akşam yemeklerinden en erken iki saat sonra içiniz. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Damak tadına uygun olması için herhangi bir katkı maddesi ilave edilmemelidir.
Dikkat;Bitkilerin raf ömürlerinin 1 yılı aşmamış olmasına ve bitkilerin doğru türü olmasına dikkat ediniz.
Not: Hekiminizin önerdiği ilaçlar var ise, mutlaka kullanınız. Unutmayınız ki, hastalık yoktur hasta vardır. Her hastalığın seyri insandan insana değişir. Teşhisi koyacak olan ancak, bir hekimdir. Bu doğal bitkilerin yardımcı ve destekleyici olduğunu unutmayınız.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder