27 Mart 2014 Perşembe

Trombosit Düşüklüğü İçin Kür

Trombosit Düşüklüğü İçin Yeşil Mercimek





Trombosit düşüklüğü için önerimiz yeşil mercimektir. Haftda en az üç-dört kez çok az sıvı yağ ve az su kullanarak yapılmış yeşil mercimek tüketiniz.Bir aylık mercimek çorbası , trombozitlerin normal seviyelerine gelmesinde mükemmel bir takviye oluşturacaktır.Yeşil mercimek çorbasına ek olarak uygulanacak 10 günlük lavanta kürü trombozit sayısını dahada hızlı bir şekilde yükseltecektir.

Lavanta kürünün uygulanışı;
Yaklaşık bir su bardağı (125 ml) suyu önce cezvede kaynatınız. Su kaynamaya başladıktan sonra içerisine bir tatlı kaşığı lavanta ilave ediniz ve toplam sekiz dakika kısık ateşte kaynatmaya devam ediniz. Sekiz dakika tamamlandıktan sonra ocaktan indiriniz ve ılımaya bırakınız. Ilıyınca süzüp, akşam yemeklerinden en erken iki saat sonra yudum yudum içiniz. En uygun zaman yatağa gitmeden yarım saat önce hazırlayıp içmektir.
12 yaş altı çocuklarda trombosit düşüklüğü için önerimiz tek başına yeşil mercimek çorbasıdır.



Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle bilmeniz gereken nokta, kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder