27 Mart 2014 Perşembe

Böbrekte Protein Kaçağına Karşı Kür

Maydanoz- Kekik





Kaynamakta olan 1,5 su bardağı klorsuz suya 7-8 adet saplarıyla beraber maydanoz atınız ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak 5 dk demleyiniz. Demleme süresi tamamlandıktan sonra ocaktan alınız ve süzerek ılımaya bırakınız ılıdıktan sonra sabah kahvaltısından 1 saat önce 1 su bardağı içiniz. Her defasında taze hazırlayınız içimi kolay olsun diye içerisine limon, şeker vs. ilave etmeyiniz
Aynı gün akşam yemeklerinden 2 saat sonra kaynamakta olan 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı yaban kekiği atınız ve ağzı kapalı olarak 3 dk demleyiniz demleme süresi tamamlandıktan sonra ocaktan alınız ve süzerek ılımaya bırakınız. Ilıdıktan sonra 1 su bardağı içiniz. Her defasında taze hazırlayınız içimi kolay olsun diye içerisine limon, şeker vs. ilave etmeyiniz.
Uygulamaya 1 ay boyunca ara vermeden devam ediniz ve kürü sonlandırınız. Uygulamaya 2 hafta ara vererek tekrar 1 ay boyunca uygulayabilirsiniz.
Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder