27 Mart 2014 Perşembe

Baş Ağrısı ve Migren Kürü



Biberiye
Kür: Alerjiye bağlı migren veya sık sık yaşanan baş ağrılarına karşıBir su bardağı (150-200 ml) klorsuz suyu önce kaynatınız. Kaynadıktan sonra biberiyeden bir tatlı kaşığı ilave ediniz. Dokuz dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte demleyiniz. Dokuz dakikadan sonra sıcakken süzünüz. Ilıyınca her gün sabah, öğle ve akşam yemeklerinden bir saat sonra yavaş yavaş yudum yudum içiniz. Her öğün için taze hazırlanmak zorundadır. İçerisine damak tadına uygun herhangi bir şey ilave etmeyiniz.
Bu kürün uygulaması
  • 2x21U + 3A
  • 21 gün uygulama + 3 gün ara + 21 gün uygulama
= Toplam 42 günlük kür
şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: İki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında üç gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine üçer günlük aralar dahil değildir. Bu kür şikâyetlerin seyrine göre ileriki dönemlerde tekrarlanabilir.
Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

1 yorum: